Politika privatnosti

 – POLITIKA PRIVATNOSTI –

Na ovom blogu se u svrhu zaštite osobnih podataka posjetitelja bloga primjenjuje Politika privatnosti i sukladno tome koriste se certificirane i standardizirane tehnologije.

Zaštita privatnosti osobnih podataka

Autor na svom blogu prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke potrebne za komunikaciju s korisnicima koji žele više informacija. Podatke koje dobije iz komunikacije s korisnicima Autor će koristiti i obrađivati samo u zakonom dopuštene svrhe.

Autor se obvezuje da će poštovati privatnost korisnika i posjetitelja bloga i prikupljat će podatke korisnika samo kad se oni dobrovoljno dostave.

Blog može sadržavati dokumente, podatke, informacije, reklame, kao i linkove za pristup drugim internetskim stranicama trećih osoba nad kojima Autor nema nadzor i Autor se u potpunosti odriče svake odgovornosti u vezi s internetskim stranicama trećih osoba.

Opće odredbe

Autor zadržava pravo izmjene sadržaja na svojim internetskim stranicama na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga i neće biti odgovoran ni za kakve štetne posljedice koje mogu proizići iz takvih promjena.

Korisnici koriste sadržaje bloga na vlastitu odgovornost te Autor nije odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične ili indirektne štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja bloga.

Objave i izmjene Politike privatnosti

Autor zadržava pravo da ažurira ili izmijeni ovu Politiku privatnosti u bilo kojem trenutku.

Datum: 15.6.2016.